אנשים אוהבים פירות, טבע ובריאות. אז למה לא לשלב בין היופי של הטבע, הבריאות וכל הטוב שאימא אדמה נותנת לנו ולא נותנים את זה לאהובים ולחברים שלנו בהזדמנויות שונות? מגשי פירות זה טרנד שכבר תפס תאוצה ופופולריות בכל רחבי העולם. אנשים מביאים מגשים או סלסילות של פירות לאנשים שהם באמת מוקירים ואוהבים במגוון סיטואציות – לכבוד הולדת ילד/ה, לכבוד חזרה הביתה משירות צבאי או בתור מתנה נלווית ביום הולדת. מלבד ההענקה לאנשים בודדים, מגשי פירות יכולים להיות אופציה נפלאה להצעת כיבוד לאורחים ומוזמנים במסיבות ואירועים מיוחדים. גלו את היופי והסודות של הטבע עם מגש פירות תל אביב!
למי לתת ולמי לא לתת?
זה נכון עבור כל מתנה או הצעת הגשה שאתם מתכננים – עשו זאת בטעם טוב, תרתי משמע. אם אתם יודעים על האנשים שאתם מתכוונים להביא להם את המתנה, שהם לא ממש מחבבים פירות או שאסור להם לצרוך פירות מסוימים בשל בעיות בריאותיות, הימנעו מכך או תחשבו איך אתם משנים ומעצבים את זה בצורה נאותה ומתאימה. ייתכן והם יעדיפו פירות אקזוטיים ופחות פירות העונה. ייתכן והם לא סובלים פירות הדר אבל משוגעים על פירות קיץ כמו אבטיחים ומלונים. נסו לברר ככל האפשר על מקבלי המתנה אילו פירות אפשר להציע להם על מנת לא להשאיר את המגש שלם.
כיצד עורכים את מגשי הפירות?
מגשי פירות אפשר לעצב במיליוני צורות ודרכים מקוריות. אפשר פשוט לחתוך ולפרוס אותם לפרוסות – אבטיחים, מלונים, תפוחים ועוד – בצורה פשטנית למדי. זה מאפשר לסועדים לשלוף בקלות את החתיכות ולאכול אותם ביעילות. מצד שני, אתם יכולים יותר "להתפרע" ולסדר את המגש או הסלסילה כך שהיא תהווה יותר יצירת אומנות שמושכת את העין, ובכך לייקר את המתנה ולעורר השתאות והתלהבות בעיני המקבל. כל מקרה לגופו.
ייתכן ותרצו להשקיע על מגש או סלסילה מהודרים ויקרים, בדרך כלל לאדם יחיד שאתם סבורים כי הם יעשו שימוש נוסף וחוזר בסלסילה. לאירועים גדולים, כנראה שתסתפקו במגשים חד פעמיים או פשוטים שיעשו דרכם לפח לאחר מכן. כך או כך, העיקר זה הפירות והטעם הנהדר שהם יכניסו לאירוע!